دستور پخت سوپ تره فرنگی با قارچ

Leek Soup with Mushrooms

تاریخچه وجود سوپ

شاید برای شما جالب باشد که بدانید پختن سوپ به پنج هزار سال پیش از میلاد مسیح برمیگردد. طبق اطلاعات و مداراک به دست آمده پیداست که غذایی شبیه سوپ را در ظروف سفالی و بر روی آتش درست میکردند، در حقیقت وقتی انسان ها توانستند ظروف سفالی بسازند و ار آن برای پخت و پز استفاده کنند، سفره غذایی بزرگ تر و متنوع تر داشتند.

در گذشته برده ای مصری در آشپز خانه سلطنتی فرعون بوده، روزی از شدت گرسنگی مرغی را برای رفع گرسنگی از آشپزخانه سلطنتی میدزدد، او با این مرغ سوپ درست میکند و هنگامی که او را دستگیر کردند، برای مجازات پیش فرعون بردند و او علت را توضیح داد. فرعون دستور داد تا سوپ را بیاورند و هنگامی که از آن چشید بسیار خوشش آمد و به آشپز، لقب آشپز سلطنتی را داد.

سوپ تره فرنگی با قارچ

سوپ ها پیش غذایی فوق العاده هستند که تنوع زیادی دارند، یکی از سوپ های بسیار خوش طعم و مفید که میخواهیم به شما روش پخت آن را آموزش دهیم، سوپ تره فرنگی با قارچ است. این سوپ فوق العاده دارای طمعی بی نظیر، دلچسب و لذیذ است و مواد اولیه کمی دارد تا شما به راحتی آن را با مواد موجود در منزل تهیه کنید، پخت این سوپ لذیذ زمان زیادی را از شما نمیگیرد.

وجود قارچ به عنوان مواد اصلی در این سوپ باعث شده که سوپ قارچ غنی از پروتئین و انواع ویتامین ها باشد هم چنین مواد دیگری که در این سوپ وجود دارد میتواند به بهبود سرماخوردگی ها و آنفولانزا کمک زیادی کند. این سوپ گزینه ی بسیار مناسبی برای یک پیش غذای عالی قبل از غذای اصلی میتواند باشد.

این سوپ یکی از انواع سوپ هایی می باشد که مجلسی است و برای مهمانی ها مناسب است که به شکل های مختلفی تهیه می شود، به عنوان مثال برخی آن را یک زمان با جو و یک وقت هم ساده درست می کنند و یا داخل آن مواقعی هویج و یا کرفس و یا شیر اضافه می کنند؛ اما بعضی برای داشتن سوپ قرمز رنگ به آن رب می زنند و این بسته به سلیقه شما دارد.

افرادی که رژیم دارند میتوانند از این سوپ تره فرنگی با قارچ به عنوان یک شام سبک و مقوی میل کنند. این سوپ یکی از بهترین غذا های مقوی برای بیماران و سالمدان است. بعضی افراد بطور معمول سوپ را در برنامه غذایی خود قرار داده و ترجیح می دهند سوپ های مختلفی را بپزنند و سوپ تره فرنگی را هم گاهی آماده می کنند.

معمولا سوپ ها بیشتر در فصل پاییز و به خصوص زمستان طرفداران بیشتری دارند.

بنابراین اگر به فکر تهیه یک سوپ عالی و مقوی و کم زحمت برای خودتان ، خانواده تان و یا مهمانانتان هستید پیشنهاد ما به شما پخت سوپ تره فرنگی با قارچ است.

خواص سوپ تره فرنگی با قارچ

همان طور که گفتیم این سوپ گزینه‌ی عالی برای افراد دارای رژیم، کودکان، میانسالان است و از خواص بسیار خوبی برخور دار است.

  • سرد و تر
  • مفید برای مزاج های گرم و خشک
  • تقویت جنسی
  • ضد چربی و کلسترول خون
  • مفید برای کبد
  • تصفیه خون
  • ملیّن
  • ضد عفونی کننده دستگاه گوارش

مواد لازم سوپ تره فرنگی

  1. قارچ 500 گرم
  2. پیاز متوسط: ۲ عدد
  3. خامه: ۲۰۰ گرم
  4. شیر: ۲۵۰ گرم
  5. کره: ۱۰۰ گرم
  6. هویج متوسط: ۲ عدد
  7. تره فرنگی: ۱۰۰ گرم
  8. آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری
  9. جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
  10. ادویه های مورد نیاز: نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه کافی یا دلخواه

طرز تهیه سوپ تره فرنگی با قارچ

1- ابتدا پیاز‌ها را پوست میکنیم و سپس به صورت نگینی ریز خرد میکنیم.

2- قابلمه ای مناسب را روی حرارت متوسط قرار میدهیم و کره را درون آن میزاریم تا کره آب شود.

3- بعد از آب شدن کرده پیاز ریز خرد شده را به آن اضافه میکینم، بعد از اینکه پیاز کمی نرم شد، زردچوبه را اضافه میکنیم تا پیاز و زردچوبه یکدست تفت داده شوند.

4- تره فرنگی و هویچ را خرد میکینم و به پیاز خرد شده اضافه میکنیم، ده دقیقه تره فرنگی، هویچ و پیاز را تفت میدهیم، در این حین قارچ ها را به صورت دلخواه ورقه ای، ریز خرد یا رنده میکنیم و پس از ده دقیقه به مواد اضافه میکنیم.

5- به مدت زمان پنج دقیقه دیگر تا زمانی که قارچ ها نرم شوند تفت میدهیم.

6- آرد سفید را در یک لیوان آب جوش حل کنید، ارد را ذره ذره اضافه کنید تا گوله نشود، پس از حل کردن آرد آن را به مواد درون قابلمه اضافه کنید. بعد از ریختن آرد سه لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و ادویه های لازم را به سوپ اضافه کنید.

7- بعد از گذشت پنج دقیقه که مواد حسابی جوشید، شیر و خامه را مخلوط کنید و به مواد سوپ اضافه کنید. بعد از اضافه کردن مخلوط شیر و خامه باید مراقب سوپ باشید تا سوپ سرریز نشود.

8- حدود پنج دقیقه بعد جعفری خرد شده را به سوپ اضافه کرده، نیازی به گذاشتن در قابلمه نیست، تا سوپ جا بیفتد. پس از اینکه سوپ آماده شد آنرا با قارچ های ورق شده تزیین کنید و نوش جان کنید.

نکات مهم در خصوص سوپ تره فرنگی

قبل از اضافه کردن شیر به سوپ قارچ آنرا در دمای محیط قرار دهید تا دمای آن با محیط یکسان شود یا آنرا به صورت ولرم اضافه کنید. این کار مانع از بریده ‌بریده شدن سوپ شما می‌شود.

برای پخت این غذا (مواد غذایی کلسیم دار در طب سنتی) می‌ توانید به آن جو پرک هم اضافه کنید. به این صورت که بعد از تفت آرد، جوپرک را داخل غذا بریزید. سپس آب جوش، شیر و آب مرغ را به غذا اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا به جوش بیاید.

برای درست کردن سوپ تره فرنگی قرمز باید شیر را از آن حذف کنید و در عوض یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی داخل غذا بریزید.

5/5 - (1 امتیاز)