طرز تهیه سس مایونز سنتی

طرز تهیه سس سنتی خانگی

بسیاری از افراد به دلیل رژیم لاغری و ترس از چاق شدن، از خوردن سس های مایونز پرهیز می کنند؛ اما باید بدانید که سس های مایونز و انواع سس های شرکتی علاوه بر چاقی، بیماری های دیگری نیز به همراه دارند‌.

این چاشنی ها به دلیل ارزش غذایی پایین، چربی غیر مفید، قند بالا، مواد نگهدارنده و افزودنی های شیمیایی باعث به خطر افتادن سلامت ما می شوند. همچنین به خاطر تجمع چربی های غیر مفید در زیر پوست، باعث جوش و آکنه های شدید شده و به زیبایی و سلامت پوست نیز آسیب می رسانند که در این صورت می بایست از محصولات گیاهی فروشگاه سینا پردیس نظیر: روغن گیاهی رفع جوش گل سرخ نوشاد و ژل ضد جوش سینره استفاده کنید.

پس برای حفظ سلامت خود و خانواده از مصرف این سس ها و مواد غذایی ناسالم که ارزش غذایی پایینی دارند پرهیز کنید و سس مایونز سنتی را جایگزین آن ها کنید.

با موسسه طب سنتی سینا پردیس مشهد همراه باشید.

سس مایونز سنتی نه تنها باعث چاقی و اضافه وزن نمی شود بلکه بدن شما را سالم نگه داشته و به خاطر وجود ترکیبات مقوی در آن، زودتر احساس سیری خواهید کرد و در نتیجه باعث لاغری شما خواهد شد. این سس خوش طعم دارای طبعی معتدل است و هر فرد با هر مزاجی می تواند آن را مصرف کند.


مواد لازم برای ساخت یک سس مایونز سنتی و خانگی

مواد لازمحجم مواد
اردهیک قاشق غذاخوری
سیریک حبه
نخود پته شدهیک قاشق غذاخوری
روغن زیتونیک لیوان
نمکیک قاشق چای خوری
فلفل قرمزیک دوم قاشق چای خوری
آب لیمو ترش تازهیک دوم لیوان

طرز تهیه سس مایونز تنها در 3 مرحله

  1. تمام مواد ذکر شده را در مخلوط کن ریخته و اجازه دهید مواد به خوبی مخلوط شوند و سس یکنواختی به دست آید.
  2. در صورت رقیق شدن سس، یک قاشق غذاخوری نخود پخته شده به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط کنید تا غلظت مناسبی پیدا کند.
  3. این سس بسیار خوشمزه و مقوی بوده و پایه ی سس های دیگر نیز به شمار می آید. از این سس به عنوان چاشنی سالاد و غذاها و تهیه ی الویه می توان استفاده کرد.
5/5 - (1 امتیاز)