بسیاری از افراد به دلیل رژیم لاغری و ترس از چاق شدن، از خوردن سس های مایونز پرهیز می کنند؛ اما باید بدانید که سس های مایونز و انواع سس های شرکتی علاوه بر چاقی، بیماری های دیگری نیز به همراه دارند.
این چاشنی ها به دلیل ارزش غذایی پایین، چربی غیر مفید، قند بالا، مواد نگهدارنده و افزودنی های شیمیایی باعث به خطر افتادن سلامت ما می شوند. همچنین به خاطر تجمع چربی های غیر مفید در زیر پوست، باعث جوش و آکنه های شدید شده و به زیبایی و سلامت پوست نیز آسیب می رسانند که در این صورت می بایست از محصولات گیاهی فروشگاه سینا پردیس نظیر: روغن گیاهی رفع جوش گل سرخ نوشاد و ژل ضد جوش سینره استفاده کنید.
پس برای حفظ سلامت خود و خانواده از مصرف این سس ها و مواد غذایی ناسالم که ارزش غذایی پایینی دارند پرهیز کنید و سس مایونز سنتی را جایگزین آن ها کنید.
با موسسه طب سنتی سینا پردیس مشهد همراه باشید.
سس مایونز سنتی نه تنها باعث چاقی و اضافه وزن نمی شود بلکه بدن شما را سالم نگه داشته و به خاطر وجود ترکیبات مقوی در آن، زودتر احساس سیری خواهید کرد و در نتیجه باعث لاغری شما خواهد شد. این سس خوش طعم دارای طبعی معتدل است و هر فرد با هر مزاجی می تواند آن را مصرف کند.
مواد لازم برای ساخت یک سس مایونز سنتی و خانگی
مواد لازم | حجم مواد |
ارده | یک قاشق غذاخوری |
سیر | یک حبه |
نخود پته شده | یک قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | یک لیوان |
نمک | یک قاشق چای خوری |
فلفل قرمز | یک دوم قاشق چای خوری |
آب لیمو ترش تازه | یک دوم لیوان |
طرز تهیه سس مایونز تنها در 3 مرحله
- تمام مواد ذکر شده را در مخلوط کن ریخته و اجازه دهید مواد به خوبی مخلوط شوند و سس یکنواختی به دست آید.
- در صورت رقیق شدن سس، یک قاشق غذاخوری نخود پخته شده به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط کنید تا غلظت مناسبی پیدا کند.
- این سس بسیار خوشمزه و مقوی بوده و پایه ی سس های دیگر نیز به شمار می آید. از این سس به عنوان چاشنی سالاد و غذاها و تهیه ی الویه می توان استفاده کرد.